روش های نصب آسانسورهای هیدرولیک
آسانسور های هیدرولیک در انواع مختلفی ساخته و نصب میشوند و نسبت به مقدار فضای موجود برای عرض و عمق چاه آسانسور یا توانایی حفر چاهک طراحی می شوند که میتوان در بین آنها به موارد زیر اشاره کرد.
     
                
1-  جک مستقیم از زیر:
سیستم هیدرولیک از نوع جک مستقیم از زیر مناسب ساختمان هایی است که یا کورس حرکتی کمتر (حد اکثر 7~8 متر) دارند و یا فاقد فضای مناسب و کافی در طول و عرض چاه آسانسور هستند.
در آسانسور های کششی به دلیل وجود قاب وزنه تعادل، فضای قابل توجهی از چاه برای نصب ریل های قاب وزنه و براکت ها و فواصل ایمنی استاندارد اشغال شده و این امر باعث کوچکتر شدن فضای کابین آسانسور میگردد، اما در آسانسور های هیدرولیک جک مستقیم از زیر دیگر نیازی به نصب قاب وزنه و متعلقات آن نیست و میتوان تمامی طول و عرض چاه را (به استثنای فضای بکار رفته برای نصب ریلهای هدایت کننده کابین) به کابین اختصاص داد و کابینی به مراتب بزرگ تر داشت. اما باید این مورد را در نظر داشته باشیم که آسانسور هیدرولیک جک مستقیم از زیر نیاز به حفر چاه در زیر چاهک تحتانی آسانسور (جهت استقرار جک) به اندازه نیم متر بیشتر از کورس جک دارد. حال اگر امکان حفر چاه به این مقدار نباشد بایستی به انواع دیگر آسانسورهای هیدرولیکی رجوع نمائیم.

 2- جک  مستقیم از کنار (۱:۱)
در این سیستم با توجه به کورس حرکتی آسانسور یا نیازی به حفر چاه عمیق برای استقرار جک نیست و یا اگر کورس حرکتی آسانسور زیاد باشد حدوداً 2 متر کمتر از سیستم مستقیم از زیر بایستی چاه حفر گردد. اما قسمتی از فضا را باید به استقرار خود جک اختصاص داد به این دلیل که جک دیگر در زیر کابین و در چاه نبوده و به کنار کابین انتقال پبدا می کند.

۳- جک غیر مستقیم از کنار (۲:۱)
بمنظور تعلیق این نوع آسانسورها که مناسب کورس های حرکتی بلندتر هستند، از سیم بکسل و فلکه بهره گرفته میشود. جک مورد استفاده در این سیستم، نسبت به نوع مستقیم کوتاه تر (حدوداً نصف) است.
نکته: بمنظور تامین ایمنی مسافرین (ترمز اضطراری) در سیستمهایی که از جکهای با تحریک مستقیم استفاده میشود، نیازی به نصب پاراشوت نیست، اما در سیستم غیر مستقیم بدلیل بکارگیری سیم بکسل، بایستی حتماً سیستم به پاراشوت و سیستم فعال کننده آن مجهز گردد.

4- سیستم قیچی (Scissor Lifts)
این سیستم نوعی آسانسور الکترو هیدرولیک ابتکاری شبیه به قیچی است که برای حمل کالا و خودرو از یک کف تا کف دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.
کورس بالابری برای تیپ متداول به ارتفاع 4 متر و حداکثر ارتفاع چاهک 55 سانتیمتر میباشد. این سیستم نیاز زیادی به تخریب یا عملیات بنائی ندارد. سازه ی دستگاه، فوق العاده محکم و پین و بوش های بکار رفته در ساخت دستگاه، عمل روغنکاری را انجام می دهند. در ضمن از این سیستم میتوان در ساختمان هایی که کار ساخت آن به اتمام رسیده است، استفاده کرد.
بسته به فضای موجود و‌ نیاز پروژه، این دستگاه قابلیت حمل 5 تن بار (و یا بعنوان مثال دو خودرو، هر کدام به وزن 2500 کیلوگرم) را دارد.


 
برو بالا